Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 11-04-2009, 22:18
abdullah_34 abdullah_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
PayPal Kullanıcısı

Tecrübe Puanı: 0
abdullah_34 is on a distinguished road

selam arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkürler sorum calvin arkadaşıma olacak

ben garanti sanalkart kullanıyorum.Fiziki kredi kartım yok. paypalda onaylı kullanıcıyım.sorularım şunlar:

1-Nasılkı ürün alabilmemiz için sanalkarta para aktarıyoruz. Ürün almak içinde paypala para mı aktarmak gerekiyor.yoksa paypal sanal karttan otomatik mi alıyor paraları. Eğer öyleyse paypala hesabımızdan internet bankacığıyla nasıl para yatıracağız.

2-ebaydan alışveriş yapmak için ayrıca ebay.com da login iken paypala tekrar üye olmamız mı gerekiyor. yani kısacası onaylı bir paypal üyesi ebaydan nasıl alışveriş yapar.

3-hesabımda 1,95 $ para var bu tutar 650 $ olduğunda çekmek istiyorum..

garanti bankasında vadesiz hsım var. vadesiz hesabımı paypalda tanıttım. garanti bankasının uluslararası banka kodu 62 ben onu beş rakamlı olduğu için 00062 diye yazdım.şube kodu da üç rakamlıydı. toplam dört rakam istiyordu bende 0*** şeklinde yazdım.doğru mudur paypal da ki sözkonusu 650 $'ı garanti bankasından çekebilir miyim. bir sorun oluşturur mu ?

4-kredi kartım yok. sadece garanti sanal kartım var. Yukarıdaki tüm işlemlerim için fiziki bir kredi kartı almama gerek var mı teşekürler.